Camerabewaking voor horeca

Waarom camerabewaking van Camarenti? Omdat wij als geen ander begrijpen wat diefstal, vandalisme of fraude met uw Hotel, Cafe of Restaurant kan doen. Ook wanneer u niet op locatie bent wilt u toch graag meekijken. Camarenti levert hoogwaardige AXIS beveiligingscamera's i.c.m. gebruiksvriendelijke software geschikt voor de computer, tablet of smartphone.

Camarenti heeft aantal beveiligingsproducten welke afgestemd zijn op de Horeca, zo kunt u denken aan discrete beveiligingscamera welke boven de Kassa wordt geplaatst. Is een gast van mening dat hij of zij te weinig wisselgeld heeft teruggekregen? Of verdenkt u een medewerker van fraude? Met Camarenti heeft u een extra paar ogen.

Naast veiligheid en het meekijken op afstand hebben onze camera's nog een zeer aantal handige functionaliteiten. Zo kunt u denken aan een camera op het terras i.c.m. een LCD scherm achter de bar. Hiermee kunnen uw medewerkers eenvoudig zien of er nieuwe gasten plaatsnemen. Onze camera's kunnen dus ook zorgen voor het verhogen van omzet en het serviceniveau.

IK WIL MEER INFORMATIE, BEL MIJ TERUG

Onze klanten beoordelen ons met een 4.8